Наукове свято на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК - постерні презентації магістерських робіт

30 жовтня 2019 року
     29 жовтня 2019 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальність 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», спеціальність 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація»

     На заході були присутні: начальник навчального відділу Оксана Зазимко, науково-педагогічні працівники кафедр на чолі із завідувачами кафедр Олександром Савченко, Владиславом Сухенком та деканом факультету Ларисою Баль-Прилипко.

 

     Були представлені постерні презентації магістрів, виконані на замовлення підприємств Ради роботодавців факультету, наприклад:

     Розроблення рекомендацій щодо впровадження стандарту ДСТУ ISO/ IEC 17025 у ветеринарній лабораторії «ТОВ "Нива Переяславщини» - магістр Гайдайчук Іван.

     Розробка технології  закуски з субпродуктів на замовлення ТОВ «Пірятинський делікатес» - Кравцова Дарина.

     Розроблення заходів з покращення СУБХП в умовах мережі ресторанів «Мафія» - Гижа Наталія.

     Розроблення елементів СУБХП в умовах рибних магазинів «Флагман» - Дебела Ольга.

     Дослідження показників якості продукції на підприємстві  ТОВ «Форест Технолоджі» для розроблення елементів системи управління якістю - Петренко Віталій.

    Удосконалення технології паштетів з використанням рослинної сировини на замовлення ТОВ «Глобінський м’ясокомбінат» - Ярошовець Тетяна.

     Удосконалення технології сарделек з використанням біотехнологічних прийомів для ТОВ «Богодухівський м’ясокомбінат» - Митник Яна.

     Використання натуральних антиоксидантів бактеріальних культур у технології варених ковбасних виробів для ТОВ «НЕЙЧУРАЛ ФУД ПЛЮС» - Шлапак Анжела.

 

 

    Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження практики на магістерській програмі.

     Під час захисту доповідачам було поставлено ряд запитань щодо реалізації їх проектів, а саме їх цікавили питання щодо впровадження власних розробок на підприємства нашої країни. Приємно і цікаво було коли Оксана Володимирівна та Михайло Толочко вступили у науковий дискус з приводу застосування на підприємстві систем якості і все це англійською мовою і все це з гарним і чудовим настроєм.

ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ
ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТАХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!

 

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook