Варто знати кожному: в університеті пройшли навчання та комплексне об’єктове тренування з цивільного захисту

30 вересня 2019 року
     На базі факультету конструювання та дизайну пройшли навчання та комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту за темою «Дії керівного складу, комісії з питань надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації, формувань цивільного захисту при загрозі надзвичайної ситуації природного характеру, виявленні підозрілого предмету та пожежі в навчальному корпусі».

     Через складні погодні умови практичну частину довелося провести у холі 11-го навчального корпусу. Демонструвалися короткометражні фільми з питань цивільного захисту «Варто знати кожному» та «6 хвилин». У ході теоретичної частини занять, яку проводив начальник штабу цивільного захисту університету Олександр Дерев’янко, була доведена загальна обстановка в Києві і країні в цілому. Теоретична частина пройшла під керівництвом декана факультету конструювання та дизайну Зиновія Ружила та його заступника Олега Маруса.

     Безпосередньо евакуацію забезпечували доцент кафедри конструювання машин і обладнання Микола Коробко та заступник відділу комплексної безпеки та експлуатаційно-технічного забезпечення об’єктів охорони Михайло Данильчук. Крім того, відпрацьовувалося користування первинними засобами пожежогасіння.

     Майстер-клас з надання першої медичної допомоги провів завідувач оздоровчого центру університету В’ячеслав Крупка.

     Слід зазначити, що навчання пройшли на високому рівні та злагоджено.

Людмила Ярмоленко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook