Кампус: гуртожитки готуються прийняти студентів

30 липня 2019 року

   До початку нового навчального року залишається місяць. Це як для кого – всього місяць чи цілий місяць. За цілий місяць можна зробити все, що заплановано. І в навчальних корпусах, і в кампусі. Розпочалася перевірка готовності гуртожитків до прийому мешканців.

    Комісію, яка оглядала гуртожитки №9 та №3 очолив особисто ректор Станіслав Ніколаєнко. До речі, сміємо зазначити, що НУБіП – чи не єдиний виш, який системно опікується питанням організації побуту студентів у кампусі. І воно постійно перебуває в полі зору очільника університету. Ми вже неодноразово висвітлювали ті капітальні і поточні ремонти, які здається, в університеті ніколи не закінчуються. Сьогодні в цю картину вписується ще один пазл.

    Найперше, на що Станіслав Ніколаєнко, ознайомившись з проблемами гуртожитків і потребами його мешканців, звернув увагу – це ліфти. Вони повинні бути в справному технічному стані. Тож ректор дав доручення головному інженеру Олегу Самсонюку та головному механіку Петру Виштаку здійснити всі необхідні заходи з профілактики та ремонтів. Паралельно з цим – вивчити питання можливої їхньої заміни на нові.

    Ректор, заслухавши доповіді комендантів гуртожитку Зиновієм Кулайцем та Лідією Йовенко, дослухавшись до думки деканів факультетів Василя Шинкарука, Лариси Баль-Прилипко, директора ННІ неперервної освіти та туризму Марії Кулаєць, також акцентував увагу на необхідності уніфікувати дизайн міжкімнатних дверей та вікон, заміни покриття підлоги там, де це необхідно, вікон – на енергоощадні, деякого сантехнічного обладнання.

    І чи не найголовніше: кімнати. І ще раз кімнати. Особливо – для першокурсників. Частина з них вже готова, решта ж потребує косметичного ремонту, який, до речі, у більшості випадків вже триває. Ректор, побувавши у кімнатах, призначених для поселення студентів-першокурсників спеціальності туризм, де зроблено вже все – від зовнішнього вигляду, заміни електромережі й до вмеблювання, зазначив: ось такими мають бути всі!

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook