Кавчак Назар: «У майбутньому планую глибше зануритись у сферу ІТ, і мабуть, відкрити свою компанію з розробки ігор, саме отримана освіта НУБіП України дасть змогу реалізувати себе»

28 червня 2019 року
     Кавчак Назар, 18 років, веде активний спосіб життя, легко знаходить спільну мову з людьми, любить спорт, у вільний час читає книги, здебільшого детективи та фантастику. Найбільшої радості йому приносить робота з комп'ютером, ремонт техніки та освоєння різних мов програмування – має це захоплення ще зі школи. Після закінчення коледжу мріє навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті інформаційних технологій.

  • Чому обрали саме цю спеціальність і НУБіП України?

     — На мій погляд, фахівець з комп'ютерної інженерії – найбільш затребувана професія ХХІ століття, до того ж я з дитинства цікавлюсь різними пристроями та комп’ютерними програмами. НУБіП України – це престижний університет, який іде в ногу з часом і нічим не поступається іншим європейським університетам. Тішить той факт, що такий університет є сьогодні в Україні, і якісну освіту можна здобувати у своїй рідній державі. А програми подвійних дипломів, які є в університеті, дають можливість навчатися ще й за кордоном, отримати новий досвід.

  • Звідки дізнались про факультет?

     — Про факультет інформаційних технологій дізнався ще при вступі до коледжу, але більш детально ознайомився у самому університеті під час поїздки на День відкритих дверей, щоденно відвідую офіційний сайт НУБіП України і бачу, які події відбуваються у виші, чим живе цей заклад вищої освіти.

  • Чого очікуєте від навчання в Університеті?

     — Нових знань та практичного досвіду, приємних знайомств та вражень.

  • Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?

     — У майбутньому планую глибше зануритись у сферу ігрової індустрії і, мабуть, відкрити свою компанію з розробки комп’ютерних ігор.

Розмовляла Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook