Дистанційне зондування Землі - новий напрямок співпраці з Національним центром управління та випробувань космічних засобів

15 червня 2019 року

    На кафедрі автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка відбулась уже друга цікава зустріч із представниками Національного центру управління та випробувань космічних засобів.
    Завітали із пропозиціями сконцентрувати спільні зусилля на дистанційному зондуванні землі начальник відділу Олег Піскун та начальник групи Сергій Сластін. Гості познайомили кафедралів із новими технічними можливостями Центру та результатами їх використань для потреб аграрного сектора України.

     У той же час завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Віталій Лисенко, професори кафедри Валерій Коваль та Сергій Шворов, доцент Олексій Опришко та доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Наталія Пасічник проінформували представників Національного центру управління та випробувань космічних засобів про результати нових і позитивних досліджень, що стосувались оцінки станів рослинних насаджень зернових культур у відкритому грунті, що стало можливим лише за результатами об’єднаних зусиль фахівців різних спрямувань та відповідної матеріально-технічної бази університету.

     Результатом зустрічі стала домовленість про взаємні стажування викладачів та практичне навчання студентів уже в поточному календарному році. Впевнені, що поєднання зусиль таких структур дасть результати так потрібні аграрному сектору економіки України.

  Ігорь Болбот,

заступник директора ННІ енергетики,
автоматики та енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook