Готуємося до Дня університету: новий ландшафтний майданчик біля центрального входу на стадіон

22 травня 2019 року
     Уже протягом кількох тижнів свій день активно розпочинають колективи кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, ботанічного саду НУБіП України та студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, адже вони взялися за відповідальну справу – допомогти в облаштуванні центрального входу на університетський стадіон.

     І ось настала кульмінація – на прилеглій до входу території висадили алеї з рослин вишні дрібнопилчастої `Royal Burgyndy` (Prunus serrulata `Royal Burgyndy`) та тиса ягідного (Taxus baccata L.), солітери бука лісового `Pendula` (Fagus sylvatica `Pendula`). Висаджував рослини і ректор Станіслав Ніколаєнко. Допомагали в цьому власник розсадника декоративних рослин «Єва» Роман Золотаревський, а також студенти, які з ентузіазмом та задоволенням долучились до роботи з благоустрою та оформлення території.

     За кілька днів будуть встановлені новенькі ковані ворота і встелений газон. Тож 121-річницю Національного університету біоресурсів і природокористування України зустрічатимемо з новим ландшафтним майданчиком і вхідною групою до стадіону.

     Фотозвіт:

 

 

Олександр Слива
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook