Студентка факультету ветеринарної медицини Ірина Луб – срібний призер Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

22 квітня 2019 року
     З 16 по 20 квітня 2019 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувався ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»).

     Національний університет біоресурсів і природокористування України на ній представляла команда факультету ветеринарної медицини у складі студенток 2 курсу Марії Попик, Ірини Луб та Валерії Тьоплої. Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Ярослав Сердюков здійснював супровід команди-учасниці, а також був введений до складу журі Олімпіади. Крім того, заступником голови журі предметної олімпіади було призначено професора кафедри біохімії і фізіології ім. акад. М. Ф. Гулого НУБіП України Валентина Карповського.

     17 квітня відбулася реєстрація учасників, консультації та екскурсія в Миколаївський зоопарк. 18 квітня розпочалися змагання. Перший етап змагань являв собою теоретичний іспит з зоології та мікробіології, другий – тестування з анатомії з основами гістології та генетики, третій – виконання практичних завдань з анатомії з основами гістології та біохімії. 19 квітня відбувся четвертий, заключний етап олімпіади – комп’ютерне тестування з біохімії та фізіології тварин, підведення підсумків та проведення церемонії нагородження учасників олімпіади.

 

     За підсумками Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») команда факультету ветеринарної медицини НУБіП України посіла ІІІ загальнокомандне місце, а студентка 2 курсу Ірина Луб виборола ІІ індивідуальне місце та отримала нагороду за найкращі результати тестування з генетики.

Василь Данілов,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook