Третій фінансовий ярмарок для малого та середнього бізнесу

9 квітня 2019, 0:00
16 квітня 2019 р. викладачі кафедри фінансів Аліна Буряк та Галина Скрипник разом зі студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали «Третій фінансовий ярмарок для малого та середнього бізнесу». Дана подія проходить в КВЦ «Парковий» третій рік поспіль, організована Німецько-Українським Фондом, що об’єднує представників малого та середнього бізнесу, а також провідних фахівців фінансового ринку України.
 
   
В ході дискусії взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні Ернст Райхель, який зазначив про 20-ти річну співпрацю з Україною, поділився результатами роботи а також планами на майбутнє. В свою чергу, Хюг Мінгареллі, Посол Європейського Союзу, голова представництва ЄС в Україні зазначив про підтримку фінансування інвестиційних проектів МСБ, що фінансуються банками-партнерами CredoBank, CreditWest Банк, Укргазбанк.
 
   
Даний захід відвідали Оксана Маркарова, міністр фінансів України; Катерина Рожкова, Перший заступник Голови Національного банку України, а також Максим Нефьодов, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України.
 
На ярмарку були також присутні представники аграрного бізнесу, зокрема ТОВ НВА Перлина Поділля», комерційний директор якого Сергій Іващук розповів нашим студентам про інноваційні досягнення науково-виробничої агрофірми, а також можливості проходження виробничої практики з майбутнім працевлаштуванням.
Студенти мали можливість дізнатись про важливі джерела фінансування для МСБ, доступні інвестиційні програми за участю вітчизняних та іноземних банків. А також про виробництво молочних продуктів та продуктів дитячого харчування, зокрема ТОВ Фірми «Фавор».
Представники МСБ зацікавленні у співпраці із студентами, охоче ділилися своїми контактами та запрошували до себе для проходження виробничої практики. Дані заходи є цікавими і корисними для студентів, адже щоб бути успішним в майбутньому, потрібно дізнаватися більше про можливості і розвиток МСБ, а також спілкуватися з успішними підприємцями.
   
Надія Мрачковська,

доцент кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook