В Ірпінському економічному коледжі обрали виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

12 квітня 2019 року
     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками, та збори студентів коледжу щодо обрання виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України.

     На зборах був присутній представник організаційного комітету Національного університету біоресурсів і природокористування України з проведення виборів ректора університету Діброва Анатолій Дмитрович, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор, який зазначив, що наказом від 14.03.2019 № 109-К та відповідною публікацією у газеті «Сучасна освіта України» Міністерством освіти і науки України оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 № 1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 № 726, Статуту НУБіП України ректор університету обирається шляхом таємного голосування штатних наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та виборних представників Університету і його відокремлених підрозділів. Саме тому у коледжі було проведено збори обрання виборних представників.

     На загальних зборах трудового колективу штатних працівників, які не є педагогічними працівниками коледжу, головою було обрано Боровкову Ганну Сергіївну. Відповідно до встановленої квоти представників для участі у виборах ректора було обрано 6 осіб, кандидатури яких було внесено до бюлетеню таємного голосування. Голосування здійснювалося за пакетною формою (за списком). При підрахунку голосів виборців було встановлено, що вони 100 % підтримали обраних кандидатів, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України.

     На загальних зборах студентів коледжу головою зборів було обрано Сапліна Антона, голову студентської ради коледжу. Вибори представників з числа студентів для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України у кількості 12 осіб відбулися шляхом таємного голосування. Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 85%.

     Завдяки плідній роботі дільничної виборчої комісії працівників коледжу та студентської дільничної виборчої комісії збори пройшли злагоджено та організовано.

Лілія Чайка,
голова дільничної виборчої комісії  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook