Збірна НУБіП України з чирлідингу – Чемпіони Голосіївського району міста Києва

9 квітня 2019 року
     5 квітня у спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбулися змагання Відкритого чемпіонату Голосіївського району м. Києва серед команд ЗВО з танцювального спорту (чирлідингу).

     На змагання було заявлено збірні команди з чирлідингу від трьох вишів: Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України та Національного університету харчових технологій. До складу збірної команди нашого університету увійшли студентки: Марія Столенко (гуманітарно-педагогічний ф-т) – Чемпіонка м. Києва 2018 року у номінації «Cheer Dance Double», Аліна Юрьєва (ННІ післядипломна освіта) – бронзова призерка Першості України 2019 року у номінації «Cheer Dance Double», Ольга Гусєєва та Анастасія Клюй (економічний ф-т), Яна Адамська, Валерія Степанська і Ганна Кайдаловська (ф-т аграрного менеджменту).

     Змагання з цього виду спорту завжди є видовищними і цікавими. Дівчата демонструють не тільки власну красу, а й майстерність виконання акробатичних підтримок та синхронність танцювальних рухів. Збірна НУБіП України підготувала найкращу програму у номінації «Cheеr Dаnсe Show», що дало змогу вибороти перше місце.

Вітаємо збірну НУБіП України з танцювального спорту та тренера команди Крупко Наталію Володимирівну з перемогою!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook