Магістри кафедри біржової діяльності і торгівлі гідно представили НУБіП на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт

2 квітня 2019 року

     28-29 березня 2019 року в Одеському національному політехнічному університеті пройшов заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Серед 156 учасників із 42 вишів України диплом ІІ-го ступеня виборов магістр НУБіП Віталій Костиляну за роботу «Розвиток біржового фондового ринку України» (науковий керівник – завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік). Журі відзначило високий науковий рівень роботи, новизну та перспективність представленого дослідження і перспективний вибір тематики.

  • Віталію, при виборі теми чи сподівався, що вона матиме успіх на Всеукраїнському рівні?

     – Я керувався власним розумінням, а головним критерієм вибору була зацікавленість саме у фондовому ринку, адже як спеціаліст з економіки підприємства вже мав досвід щодо аналізу підприємств і загального розуміння функціонування ринку. А ще – вивчення цієї теми спонукало мене до здобуття навичок, що тепер допомагають у моїй нинішній професії.

  • Як обрав керівника?

     – Вибір керівника не був проблемою. Надія Петрівна дуже допомогла у аналізі теми і виявленні проблем на фондовому ринку та пошуку рішення щодо їхнього усунення. Взагалі наша спеціальність – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – дуже перспективна. Переконався в цьому, коли почав працювати за фахом. І, думаю, він буде моєю справою життя.


     І це не всі досягнення наших магістрів. Марія Дорма з роботою «Розвиток біржового ринку олійних культур» (науковий керівник – доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Валентина Яворська) виборола перемогу у номінації «За найкраще висвітлення актуальних проблем розвитку галузі», а Олександр Трішин з роботою «Економічні засади використання фундаментального і технічного аналізу на біржовому ринку» (науковий керівник – доцент Анна Слободяник) – «За оригінальність дослідження».

Олександр Кірган,
асистент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook