СПІЛЬНА РОБОТА, ЯКА ДАЄ СВІЙ РЕЗУЛЬТАТ: НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ

22 березня 2019, 17:23

    Згідно програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» 22 березня відбулося засідання ради роботодавців факультету тваринництва та водних біоресурсів. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся декан факультету Вадим Кондратюк, який привітав усіх та висловив побажання про подальшу плідну співпрацю, адже на факультеті з часу утворення ради роботодавців відбулося дуже багато позитивних змін, і не в останню чергу завдяки її членам - відомим випускникам-виробничникам.

    Потому за пророблену роботу за останній рік і в цілому за весь період існування ради роботодавців факультету прозвітував її голова – Леонід Кельвич. Він коротко зупинився на удосконаленні навчальних планів підготовки аспірантів і студентів ОС «Бакалавр» і «Магістр» факультету, навчальних і виробничих практиках здобувачів освіти та зміцненні матеріально-технічної бази факультету. Його у своїх виступах підтримали також Євген Томін, Василь Волощук та Василь Цвик. Усі вони наголосили на тісній співпраці з бізнесом, на сильних і слабких сторонах підготовки аспірантів і студентів та поділились своїм баченням подальшого розвитку галузі тваринництва і рибництва в Україні. Рада роботодавців надала свої пропозиції по

   В кінці засідання було прийняте рішення про переобрання голови ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. Від сьогоднішнього дня її очолив директор фермерського господарства «Тетяна 2011» (торгова марка «Zinka») Василь Цвик, а заступником був обраний Анатолій Ноженко - керівник об'єднання рибницьких господарств внутрішніх водойм України "УКРРИБГОСП".

      Потому члени ради роботодавців вкотре наочно переконались про зміцнення матеріально-технічної бази факультету – вони оглянули навчальні лабораторії усіх кафедр факультету та домовились про наступне засідання та план дій на найближчі місяці.

Сергій Грищенко, заступник декана,

секретар ради роботодавців факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook