Виїзне практичне заняття студентів спеціальності «Туризм»: знайомство з національним туроператором України – компанією Travel Professional Group

11 березня 2019 року

 

 

     Студенти спеціальності «Туризм» побували на виїзному практичному занятті, що проводилося в центральному офісі багатопрофільного національного туроператора України – Travel Professional Group.

  

     Компанія TPG на ринку туристичних послуг працює з 1994 року та на сьогодні має репутацію однієї з найбільших (Major) операторських компаній та першим національним туроператором України, яка обслужила більш ніж 2 млн. туристів. 
     Професійний досвід TPG вражає! Компанія є учасником Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), переможцем престижних премій в сфері туризму та заснувала власну премію TRAVEL PROFESSIONAL AWARDS; видає журнал для «профі турбізу», активно підтримує освітні проекти та є засновником власної преміальної програми «Майбутнє туристичної галузі», за якою нагороджують кращих студентів за їх наукові роботи в сфері туризму, розроблення start-up-ів та нових продуктів на туристичному ринку.

     Екскурсію центральним офісом компанії TPG провела одна із співзасновників – Олена Бойко, яка представила роботу персоналу центрального офісу і детально розповіла про організацію роботи такої потужної компанії. Професійні цілі, компетенції персоналу TPG переконують наскільки динамічною професією є «менеджер по туризму», яка потребує щоденного навчання та вдосконалення навичок. Здебільшого персонал – це молоді, амбіційні та позитивні співробітники, однак вже мають довіру суспільства, щодо організації подорожей громадян України за кордон, подорожей Україною та прийом іноземних туристів зі всією українською гостинністю.

     Студенти познайомилися з роботою відділів, з місією та цінностями компанії TPG. Приємно вразив інтер‘єр центрального офісу: будова висотою в п‘ять поверхів в центрі міста є комфортно обладнаною і вдало підлаштованою під робочий процес співробітників. Кожен відділ має свої маленькі сувеніри – це подарунки вдячних клієнтів, привезені дарунки з рекламних турів.

     Студенти отримали запрошення на безкоштовне відвідування різноманітних тренінгів та семінарів безпосередньо в компанії та участь у конкурсі студентських робіт, який проходить кілька років поспіль під егідою Travel Professional Group.

     Загалом, бакалаври з туризму мали чудову нагоду наочно ознайомитися з організаційно-технологічним механізмом діяльності туроператора, з обслуговуванням клієнтів і створення туристичних продуктів. Висловлюємо глибоку подяку керівництву й персоналу компанії TPG, особисто Олені Бойко, за сприяння у підготовці майбутніх фахівців з туризму міжнародного рівня!

Ірина Кудінова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook