Олег Гагарін: обрав НУБіП, щоб стати висококваліфікованим фінансистом і сприяти розвитку сільського господарства в Україні

5 березня 2019 року
     Cтудент відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Мукачівського аграрного коледжу Олег Гагарін, який опановує спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», для продовження навчання обрав НУБіП. Чому саме цей виш? Хлопець говорить: щоб реалізувати свою мрію – стати висококваліфікованим фінансистом і сприяти розвитку сільського господарства в Україні.

  • Чому вирішив продовжити навчання і здобути вищу освіту?

     – Впевнений, це дасть змогу легше влаштуватися на роботу. Ще один, як на мене, дуже важливий момент – можливість пройти різні види практик: як за кордоном, так і в провідних фінансових, банківських та страхових компаніях і установах України, де зможу оволодіти практичними навичками і використати їх у професійній діяльності.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Їх декілька: високий рейтинг університету, позитивні відгуки друзів, активна співпраця економічного факультету з провідними банками та фінансовими установами і, звичайно, можливість займатися спортом (це одне з моїх захоплень, інше – іноземна мова), адже виш має для цього всі необхідні умови.

  • Маєш мрію?

     – А як без мрії? Для мене дуже важливо займатися улюбленою справою, яка приносить і моральне , і матеріальне задоволення та реалізувати себе у суспільстві.

Розмовляла Наталія Кепенач
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook