Україна-Південна Корея: НУБіП братиме участь у впровадженні технологій smart farm

20 лютого 2019 року
     18-19 лютого 2019 року відбувся Українсько-Корейський бізнес-форум, участь в якому брали Надзвичайний та Повноважний Посол Корейської Республіки в Україні Лі Янг Гу і ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко.

     Представники корейського наукового середовища та бізнесу виявили зацікавленість у співробітництві насамперед в агропромисловому секторі (smart farming, теплиці тощо), інноваційному, нерухомості та сфері краси (косметика).

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко підписав меморандум про співпрацю з представниками корейського центру SMART FARM при Університеті Гьйогсанг (Республіка Корея). Умовою меморандуму передбачається співпраця в напрямку розвитку спільних наукових досліджень та сприяння налагодженню контактів між корейським та українським бізнесом.

     Генеральним партнером заходу виступала корейська компанія http://www.ecopartners.co.kr/ ECOPARTNERS co., що спеціалізується на виробництві теплового обладнання, яке застосовується на тваринних фермах, тепличних господарствах і інших об’єктах сільськогосподарського призначення.

     Наступними кроками стане реалізаціє цієї угоди на практиці.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook