Підготовчі курси – гарантія вступу до НУБіП

21 січня 2019 року

 

 

     Друга половина січня на підготовчому відділенні НУБіП видається доволі активною. Щодня до нас приходять бажаючі навчатися в університеті, отримати додаткові бали при вступі в НУБіП, підготуватися до здачі ЗНО. Постійно маємо близько десятка заяв, говорить завідувач курсами Оксана Багацька
     І якщо нині вже маємо 175 слухачів, то ті, хто подав заяви конкретно сьогодні, – у це число не входять.

     Учень Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Андрій Кривошта для майбутнього навчання обрав факультет землевпорядкування. Але, враховуючи дисципліну в своєму навчальному закладі, займатиметься на підготовчому відділенні дистанційно. 
     А от Владислав Бутков з Луганська, який в силу обставин зараз закінчує 316-ту школі Києва, навчатиметься тут очно. Підтримати хлопця приїхали всією сім’єю: батько Євген, мама Тетяна і навіть чотирирічний Родіон. Поки що юнак у виборі фаху коливається – між юридичним і ветеринарною справою. Але певен, що крім підготовчого відділення, візьме участь і у олімпіаді для вступу в НУБіП, яка допоможе збільшити його шанси на вступ на бюджетну форму навчання. І в цьому переконаний він не єдиний.

     Нагадаємо, що успішне завершення підготовчих курсів дає шанс отримати додаткових 10 балів до загального конкурсного балу при вступі на низку спеціальностей: Професійна освіта, Екологія, Галузеве машинобудування, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, Біотехнології та біоінженерія, Харчові технології, Будівництво та цивільна інженерія, Геодезія та землеустрій, Агрономія, Захист і карантин рослин, Садівництво та виноградарство, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Лісове господарство, Садово-паркове господарство, Водні біоресурси та аквакультура, Агроінженерія, Транспортні технології.

     У свою чергу участь в олімпіаді для вступу в НУБіП дає можливість отримати 20 додаткових балів до балу сертифікату ЗНО з певного предмету. Дистанційний тур олімпіади триватиме до 29 березня 2019 року, а завдання можна завантажити за посиланням:

https://nubip.edu.ua/node/29143

Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook