Осінній бал–2018: елегантність, вишуканість, грація

30 листопада 2018 року

     Нарешті відбувся захід, на який довго чекали студенти та викладачі нашого навчального закладу – «Осінній бал». Ідея та концепція вже були реалізовані в попередніх роках факультетом захисту рослин біотехнологій та екології, а в цьому році за ініціативи Студентської організації, зокрема Максима Гречанюка, впроваджено на рівні всього університету.

     Справжню казкову феєрію радо підтримали всі факультети, кожен з яких був представлений парами у форматі студент і викладач, що запросили гостей на казковий вальс:

  1. Пара факультету аграрного менеджменту №1 Щербина Ростислав Юрійович (студент) і Алексеєва Катерина Андріївна (викладач).
  2. Пара факультету ветеринарної медицини №2 Мартинюк Олександр Григорович (викладач) і Богданова Анастасія Віталіївна (студент).
  3. Пара економічного факультету №3 Дудник Ярослав Олегович (студент) і Мірзоєва Тетяна Володимирівна (викладач).
  4. Пара факультету захисту рослин, біотехнологій та екології №4 Єрмолюк Сергій Володимирович (студент) і Лех Вікторія Анатоліївна (викладач).
  5. Пара факультету землевпорядкування №5 Чумаченко Олександр Миколайович (викладач) і Лановенька Наталія Анатоліївна (студент).
  6. Пара факультету інформаційних технологій №6 Верба Ярослав (студент) і Пархоменко Олександра В’ячеславівна (викладач).
  7. Пара гуманітрно-педагогічного факультету №7 Калуга Володимир Федорович (викладач) і Лопачук Аделіна Вікторівна (студент).
  8. Пара механіко-технологічнрго факультету №8 Ященко Богдан Дмитрович (студент) і Завадська Оксана Анатоліївна (викладач).
  9. Пара факультету тваринництва та водних біоресурсів №9 Бочков Василь Миколайович (викладач) і Фоміна Катерина Олегівна (студент).
  10. Пара юридичного факультету №10 Підвисоцький Сергій Сергійович (студент) і Гбур Люся Володимирівна (викладач).
  11. Пара факультету харчових техногогій та управління якістю АПК №11 Антонів Артем Дмитрович (студент) і Розбицька Тетяна Вікторівна (викладач).
  12. Пара ННІ енергетики автоматики і енергозбереження №12 Лендєл Тарас Іванович (викладач) і Болбот Анастасія Ігорівна (студент).
  13. Пара ННІ лісового і садово-паркового господарства №13 Кальчук-Чертов Вилодимир Олександрович (студент) і Бобошко-Бардин Ірина Миколаївна (викладач).

 

 

    Серед учасників шляхом анонімного голосування присутні обрали короля та королеву осіннього балу. В цьому році переможцями стала пара факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – Антонів Артем Дмитрович Розбицька Тетяна Вікторівна (викладач).

 

     Весь вечір присутні могли насолоджуватися смачними стравами, живою музикою у виконанні студентів нашого університету та взяти участь в лотереї, в якій розігрувалися незвичні та оригінальні призи. Захід продовжила святкова дискотека під найсучасніші танцювальні хіти.

 

 

     Тож, всі присутні отримали заряд позитиву та драйву, який залишиться в пам’яті яскравими спогадами і позитивними емоціями. Дякуємо всім хто долучився до організації балу та сподіваємося, що проведення «Осіннього балу» стане традиційним для нашого університету.

Олександр Василенко,
заступник голови студентської організації НУБіП України


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook