Студенти Папуна Білісішвілі та Анастасія Андрощук – містер та міс юридичного факультету

22 листопада 2018 року

     Доки осінь скидала з себе шати, всю її тендітність і красу вбирали конкурсанти «Краси ЮФ». Адже 20 листопада вони народжували нову епоху прекрасного в ході ІІ церемонії найкрасивіших на юридичному факультеті.

     Актова зала світилась, ясніла і кричала різноманітними кольорами, доки майбутні зірки виборювали титул «Міс та містера 2018 року». Горіли не менше і глядачі, які підтримували оплесками своїх фаворитів та несли їх волю до перемоги. У них виявилась найскладніша місія, адже довелось попрацювати до самого заходу. Протягом тижня кожен з присутніх мав змогу зайти в інстаграм факультету та шляхом голосування обрати «Міс та Містера Онлайн», які посіли б почесне ІІІ місце та забрали приз глядацьких симпатій. Також були обрані певні номінації, які визначали кожного,як переможця: «Міс та Містер Стиль», «Міс Екстравагантність та Містер Епатажність», «Міс та Містер Харизматичність», «Міс та Містер Талант», «Міс Вишуканість та Містер Галантність», «Міс чарівність та Містер Мужність», «Міс Грація», «Міс Елегантність».

     До складу почесного журі увійшли генеральний директор Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» Андрій Кудін, начальник департаменту виховної роботи та спорту МАУП Іван Захарчук, директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, декан юридичного факультету Олена Яра, замісник декана юридичного факультету Олена Улютіна, голова ради аспірантів юридичного факультету Людмила Гбур, голова студентської організації НУБіП України Максим Паламарчук.

    Вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка озвучив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     Вперше за почесний титул і визнання залу змагалися не лише дівчата, а й хлопці. Цього року учасниками стало 14 неймовірно талановитих, граціозних та вишуканих студентів, які не лише вміло демонстрували власні таланти, а й готувались до виходів в образах, що обрало СО факультету. Першим образом став всім відомий Pin-up – тонке поєднання прекрасного, яскравого та спокусливого. Характерні риси стилю pin up:

  • макіяж: лаконічний, але має яскраві акценти;
  • зачіска: акуратно укладені локони;
  • одяг: яскрава, що підкреслює красу жіночої фігури;
  • взуття: найчастіше туфлі на підборах.

     Для чоловіків цей стиль супроводжується неяскравою брутальністю та вуличним стилем.
     Усі учасники справилися бездоганно. Їх дефіле було оцінено на високому рівні, проте у першому турі найбільш вражаючими були Анна Сидоренко під номером 3, чарівна Марія Бутіна, яка не лише тут зарекомендувала себе в першості, а й в душевному виконанні «Хто,як не ти»; Колич Марта – номер 1 та Богдан Кислицький – номер 1, які об’єднавшись показали неймовірний танець.

     Наступним етапом був індивідуальний конкурс талантів, який розкрив багатство душі наших учасників, а також їх сміливість, адже дехто з них виступав вперше на такій великій сцені. Грація, мелодичність, щирість …. І так в кожному номері. А скільки було овацій, скільки світла від залу, скільки запалу і теплих слів,доки межі ніжності розширювати свої обороти. Вони не зупинялись, рясніли в очах і залишались там, напевне, на віки. Іноді аж перехоплювало подих від того,що відбулось на сцені, адже таланти розкривались перед нами, мов невідомі брами із сяйвом …

 

 

 

     Юлія Вовк під номером 2 просто заполонила наші думки зі своєю піснею «Прірва», наскільки щира у своїх словах, наскільки переконлива у пісні… Юлія обов’язково стане зіркою нашої «Голосіївської весни» та покаже, що таке вокальні здібності. А от Анастасія Василевська, вже як професіонал, показала бездоганний вальс зі своїм партнером з ансамблю бального танцю «Чарівність». Неймовірно, витончено, пластично і ,головне, що акторська гра та майстерність цієї пари заворожувала всіх. Кожен крок, кожна нота танцю була особливою. Ярослав Яценко під номером 6 – повна протилежність. Він на сецні відтворив те, чого ще жоден юрист ніколи не робив: показав прийоми зі змішаного єдиноборства та забрав з собою серця всіх дівчат. Також хотілось би відмітити Олександра Черненка з піснею «Надія є», який змусив співати весь зал та якого просили на біс двічі, неповторну Валерію Чухно з її авторською піснею. А от найдрайвовішим номером став виступ Пако зі своєю дівчачою командою. Вони вийшли і на одному диханні зірвали зал своїми танцями.

     Останнім етапом був вихід у вечірніх нарядах. Розкіш, краса та блиск очей конкурсантів – ось що змушувало глядачів вставати. Неймовірними в своїх образах були Олександр Скібчик, Сергій Підвисоцький та Анастасія Андрощук, які не лише тут захопили собою зал, а й у власному номері, що розкривав «Добро та зло». Танці, вірші, емоції… І це вражає! А ще по-особливому розкішною під час виходу на сцену була Анна Федорович, яка до цього вражала всіх танцями…

 

 

     От і відгомоніло дійство. От і відлунала наша «Краса». І як ви здогадались, титули забрали собі найкрасивіші, проте конкуренція була наскільки високою,що ми і досі точно не можемо всіх поділити,тому за результатами голосування та оцінок журі, місця розділились так:
     «Містером юридичного факультету» було обрано Папуну Білісішвілі, а його не менш прекрасною «Міс…» тендітну та талановиту Анастасію Андрощук. Титули «Віце-містера» та «Віце-міс» вибороли імпозантні та співочі Олександр Черненко та Юлія Вовк, які дійсно були вражаючим відкриттям для нас та мега-несподіванкою. Дійсно заслуговують овацій. А от «Міс та Містером Онлайн» було обрано Анну Федорович та Ярослава Яценка, які посіли місце глядацьких симпатій.

 

     От і все. На цій приємній ноті хочеться висловити лише слова подяки всім учасникам, які готувались та докладали свої зусилля, а також організаторам даного проекту, без яких не обійшлося б ні хвилини: студентській організації юридичного факультету, яку представляють Масько Марина – голова культурно-масового відділу, Бамбуза Катерина – замісник голови СО, Гаєва Катерина – голова інформаційного відділу, Краснопортко Олександра – секретар СО, Руда Марина – голова соціального сектору, Анастасії Дідух – голова медіа, фотографам юридичного факультету: Соні Кабаєвій та Анастасія Приходько, а також голові студентської організації Євгенії Дошці.

     Хочеться сказати найголовнішим людям на нашому факультеті – керівництву, яке завжди лояльне, яке чує, бачить, реалізує та приходить на допомогу. Олено Сергіївно та Олено Анатолівно, ви найкращі! Юридичний факультет вас любить!

Євгенія Дошка,
голова студентської організації юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook