Відбулося представлення співробітника кафедри доцента, доктора технічних наук, старшого наукового співробітника Братішка Вячеслава Вячеславовича

21 листопада 2018, 12:39

19 листопада 2018 року на кафедрі механізації  тваринництва проведено засідання кафедри. Завідувач кафедри Хмельовський В.С. проінформував про результати навчання та підготовку студентів до сесії. По даному питанню виступив кожний викладач. Обговорено заходи про виконання рішень в розрізі програми  "Голосіївська ініціатіва 2020". Слухали звіт завідувача лабораторіями про підготовку кафедри до розширенного засідання Вченої ради Університету.

А також відбулося представлення співробітника кафедри доцента, доктора технічних наук, старшого наукового співробітника Братішка Вячеслава Вячеславовича.


 

Братішко Вячеслав Вячеславович у 2003 році закінчив з відзнакою Таврійську державну агротехнічну академію та отримав кваліфікацію магістра з механізації сільського господарства.

У 2003-2010 роках працював в Інституті механізації тваринництва УААН (м. Запоріжжя) на посадах наукового співробітника лабораторії механізації птахівництва, завідувача цієї лабораторії, заступника директора з наукової роботи. У 2003-2006 роках навчався в аспірантурі Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» (ННЦ «ІМЕСГ»).

Дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук захистив у 2007 році за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва. Вчене звання старшого наукового співробітника отримав у 2009 році.

У 2008-2010 роках працював на посаді доцента кафедри механізації виробничих процесів у тваринництві Дніпропетровського державного аграрного університету.

У 2010-2018 роках працював у ННЦ «ІМЕСГ» на посадах провідного наукового співробітника, вченого секретаря, завідувача відділу біотехнічних систем у тваринництві та заготівлі кормів, заступника директора з науково-дослідної та дослідно-конструкторської роботи, головного наукового співробітника.

Дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук захистив у ННЦ «ІМЕСГ» в 2017 році.

Є членом спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій за спеціальністю 05.05.11 в ННЦ «ІМЕСГ» та у Львівському національному аграрному університеті.

Сфера наукових інтересів: механізація виробничих процесів у тваринництві та приготуванні кормів.

Є сільськогосподарським експертом-дорадником, автором та співавтором понад 140 наукових праць, патентів України та кількох монографій. Постійно бере участь у роботі науково-практичних конференцій, виставок, форумів, семінарів тощо.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook