Відбулася спільна науково-практична конференція Royal Canin та НУБіП України з ветеринарної медицини «Сучасні тенденції у ветеринарній дерматології»

20 листопада 2018 року

     На базі факультету ветеринарної медицини відбулась традиційна науково-практична конференція Royal Canin та НУБіП України  «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ВЕТЕРИНАРНІЙ ДЕРМАТОЛОГГІЇ» для магістрів-випускників спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

     Метою даного заходу було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт задля ознайомлення гостей, викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників.

     Неординарність даній події надало те, що місцем проведення конференції був центральний офіс компанії Royal Canin Ukraine, які люб’язно надали свій конференц-зал для проведення конференції та взяли безпосередню участь в організації конференції.

    Традиційно програма конференції включала не тільки доповіді магістрів, а й доповіді що були представлені роботодавцями та провідними лікарями ветеринарної медицини.

     Магістрів на конференції вітали декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, директор департаменту зв’язків із громадкістю Royal Canin Ukraine Олена Тищенко-Тишковець, експерт з наукових комунікацій Royal Canin Ukraine Юлія Романишина, головний лікар ветеринарної клініки Медведєва, член Європейського ветеринарного дерматологічного товариства (ESVD), голова Українського ветеринарного дерматологічного товариства Костянтин Медведєв, лікар-дерматолог ветеринарного центру «5 елемент» Роман Семенюк, заступник декана з магістерської підготовки Володимир Мельник, професори, доценти та викладачі факультету.

     Гості конференції прийняли активну участь в обговоренні та оцінці представлених робіт, звернули увагу на актуальність обраних тем, сучасних підходів у вирішенні поставлених завдань та якість сформованих висновків та пропозицій при вирішенні завдань дослідження, а також прийняли активну участь в обговоренні представлених результатів досліджень магістрів та відзначенні кращих на їх думку робіт. Окрім обговорення власних доповідей, магістри прийняли активну участь в обговоренні виступів запрошених гостей.

     Підсумовуючи захід, гості та учасники конференції зазначили, що магістри факультету відповідально підійшли до підготовки та висвітлення результатів своїх досліджень, а тому магістри не залишились без відзначення та подарунків, зокрема, нашими партнерами з Royal Canin Ukraine було розіграно та презентовано студентам ряд цікавої та корисної літератури і сувенірної продукції.

Володимир Мельник,
заступник декана ветеринарної медицини з магістерської підготовки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook