НУБіП України презентовано на освітньому форумі «Успішний 11-класник», що пройшов у Харкові

6 листопада 2018 року

     4 листопада 2018 року на базі НТУ ХПІ «Будинок студентства» м. Харків відбувся форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступила компанія ZNOUA. Одним із завдань заходу, було знайомство майбутніх абітурієнтів з представниками вищих навчальних закладів, які надавали фахову, вичерпну інформацію на запитання майбутніх вступників.

     Окрім спілкування з представниками вишів, учні шкіл мали можливість взяти участь в тематичних панельних дискусіях, послухати відомих спікерів, які ділились секретами, як побудувати успішне майбутнє, були представлені вимоги вступу-2019 року, і вимоги до складання ЗНО-2019.

     Наш Університет представили: секретар приймальної комісії, к.с.н. доцент Лариса Коропець та провідний фахівець відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Дмитро Заїчко.

     На форум завітали близько 350 учасників, одинадцятикласники та їхні батьки цікавились вступом до НУБіП України. З побажаннями не помилитись при виборі ВНЗ, учнів запрошували завітати на день відкритих дверей до НУБіП України!

Дмитро Мотринчук,
начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook