День відкритих дверей: університет відвідали майже 800 школярів

1 листопада 2018 року

     Другий у цьому навчальному році День відкритих дверей – для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій зібрав повну актову залу третього корпусу. Для знайомства з університетом до НУБіП завітали майже 800 осіб з навчальних закладів Київської, Житомирської, Вінницької, Чернігівської та інших областей.

     Чи не найпершими приїхали школярі з Драбівського району Черкаської області, яких гостинно прийняв ННІ післядипломної освіти. Дипломів про вищу освіту вони ще не мають, але вже думають про післядипломну, сміється директор інституту Марія Кулаєць. А якщо серйозно, то всі ми пливемо в одному човні, а тому маємо працювати злагоджено, особливо у такій справі, як профорієнтаційна робота.

     Офіційну частину на правах господаря відкрив ректор Станіслав Ніколаєнко. На власному прикладі як випускника університету він доводить: той, хто сьогодні опановує фах у НУБіП, може бути спокійний за своє професійне майбутнє. А відтак – і за реалізацію у житті, і за свій добробут.

     Для досягнення всього цього, важливі три фактори. І якщо перший – генетика – від молодої людини не залежить, то решту – соціальні умови, в яких вона живе, і особисту працелюбність – кожен творить сам. А вже університет готовий допомогти своїм студентам реалізовуватися, якщо людина налаштована і готова навчатися.

     Очільник університету представив виш, його історію і можливості, розвиток матеріально-технічної бази, соціально-побутові умові, які створені для студентства.

    Особливості правил прийому на 2019 рік представив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук (ця інформація обов’язково знадобиться потенційним абітурієнтам), зазначивши, що державне замовлення в НУБіП – одне з найбільших в Україні.

     Про студентське життя розповів заступник голови Студентської організації Олександр Василенко.

 

 

 

     Як завжди, родзинкою стали виступи творчих студентських колективів університету.

 

 

 

 

 

     А потому потенційні вступники розійшлися локаціями: кожен з шістнадцяти факультетів та навчально-наукових інститутів підготував власні презентації.

Ірина Білоус


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook