В університеті завершилася вступна кампанія для іноземних громадян

31 жовтня 2018 року

   Результати цьогорічної вступної кампанії підтвердили тенденцію попередніх років щодо поступового збільшення чисельності іноземних студентів в НУБіП та розширення географії міжнародної освіти.

     У загальному підсумку цього року на перші курси зараховано більше 70 іноземців з 18 країн світу. До абітурієнтів з Алжиру, Йорданії, Гани, Камеруну, Китаю, Еквадору, Азербайджану та Туркменістану, які вже стали для нас звичними, приєднались представники Республіки Кот-д̓ Івуару, Лівану, Марокко, Конго, Нігерії, Індії, Бангладеш, Пакистану та Королівства Свазіленд.

     Студенти з різних континентів все з більшою впевненістю обирають освітні програми, запропоновані НУБіП України, з довірою ставляться до авторитету факультетів та університету в цілому, що є позитивним індикатором роботи колективу. Найбільш популярними серед іноземців виявились спеціальності факультетів гуманітарно-педагогічного, аграрного менеджменту і захисту рослин, біотехнологій та екології.

   Одним з факторів активізації інтернаціональної освіти стало розширення контингенту слухачів підготовчого відділення для іноземних громадян, проведення інформаційно-іміджевих заходів, до яких активно долучались представники провідних кафедр та факультетів, та запровадження англомовних освітніх програм. Позитивним імпульсом для іноземних студентів також є проведення капітальних ремонтів у більшості кімнат гуртожитку, де вони мешкають.

  

     Таким чином іноземці, які доєднались до дружньої студентської сім’ї НУБіП, з вдячністю сприйняли концепцію поєднання якісних освітніх послуг та умов всебічного розвитку з комфортом проживання та системою захисту і безпеки перебування в Україні.

     Враховуючи специфіку вступної кампанії, іноземні студенти розпочали навчання дещо пізніше за українських однокурсників, але активно включились практично у всі сфери діяльності: проходять соціально-психологічну та кліматичну адаптацію і вже брали участь у святкових, культурних та спортивних заходах.

Володимир Афанасенко,
заступник директора ННЦ міжнародної діяльності 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook