Профорієнтація у середній загальноосвітній школі № 67 в Солом’янському районі м. Києва

26 вересня 2018 року
25 вересня 2018 року доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук к.і.н. Хвіст В.О. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідала середню загальноосвітню школу № 67 в Солом’янському районі м. Києва.
 
 
Учнів 11-го та 10-го класів було ознайомлено з напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та умовами вступу; акцентовано увагу на перевагах навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету та, зокрема, кафедри міжнародних відносин і суспільних наук («Міжнародні відносини»).
 
 
В ході зустрічі проведено анкетування, в результаті якого виявлено що учні зацікавились запропонованою інформацією. Також, за допомогою анкети, отримано контактну інформацію випускників, яка буде внесена у базу даних абітурієнтів кафедри міжнародних відносин і суспільних наук. 
 
 
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
 
Вікторія Хвіст, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook