Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з викладачами, які розпочинають кар'єру в НУБіП України

1 жовтня 2018 року

      Адміністрація нашого університету у своїй діяльності є відкритою, публічною, готовою до конструктивного спілкування та відкритого діалогу.

    У продовження наради з планування за участю всіх керівників структурних підрозділів у понеділок 1 жовтня ректор Станіслав Ніколаєнко провів традиційну зустріч з науково-педагогічними працівниками, які розпочали працювати в університеті за строковим трудовим договором у новому навчальному році.

    Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представив кожного з кандидатів на посади професорів, доцентів та викладачів на факультети агробіологічний, аграрного менеджменту, економічний, інформаційних технологій, юридичний, гуманітарно-педагогічний.

    Увагу було привернуто до попереднього досвіду науково-педагогічної діяльності, місць роботи, базової вищої освіти і навчальних дисциплін, які визначені кафедрами на навчальний рік.

    Ректор С. Ніколаєнко наголосив, що 2018 рік – це рік 120-річчя від дня заснування НУБіП, який успішно реалізовує власну програму розвитку «Голосіївська ініціатива-2020».

    Спілкуючись у невимушеній атмосфері, ректор цікавився станом наукових досліджень, тематикою дисертаційних робіт, авторськими курсами, загальними враження новоприйнятих викладачів від студентів та колективів кафедр.
     Традиційно увагу було звернуто на питання організації освітнього процесу, роботу ректорату щодо системи оплаті праці згідно рейтингу діяльності викладачів, розвитку матеріально-технічної бази, нестатутних відносин, вимог трудової дисципліни, зокрема дотримання Правил внутрішнього розпорядку та Етичного кодексу НПП.

    Насамкінець Станіслав Ніколаєнко побажав викладачам щоденно проявляти свою педагогічну майстерність, налагоджувати професійні стосунки зі студентською молоддю та гідно взяти участь у конкурсі на заміщення посад навесні наступного року.

     Учасники зустрічі із зацікавленням ознайомилися з експозицією нещодавно відкритого музею нашого університету.

Валентина Шаповал,
заступник начальника відділу кадрів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook