Науково-педагогічні працівники кафедри геодезії та картографії взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій»

14 вересня 2018 року

14 вересня 2018 року на факультеті землевпорядкування розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій».
З привітальними словами до всіх присутніх звернулися професори  М. Талавиря та І. Ковальчук.
Першим з доповіддю виступив  Г. Гелетуха  – кандидат технічних наук, голова правління Біоенергетичної асоціації України.  Він представив результати досліджень за темою «Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні». До доповідача було багато запитань, на які він дав кваліфіковані пояснення.
Великий інтерес викликала доповідь Гернота Штьогленера – доктора наук, професора, директора Інституту просторового, екологічного планування та перебудови земель (IRUB) Університету природних ресурсів та наук про життя (Відень, BOKU), який говорив про просторові виміри регіоналізованої економіки, необхідність прийняття планувальних рішень, спрямованих на раціональне використання природних ресурсів з погляду біоекономіки.
Також перед присутніми виступили доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України Третяк А. М., доктор економічних наук, доцент Дорош Й. М., Тарнапольський А. В., кандидат економічних наук Лихогруд О. М., доктор економічних наук, доцент Мартин А. Г., кандидат економічних наук Кошель А. О., кандидат сільськогосподарських наук Богданець В.А. та інші.
У дискусії активну участь взяли не тільки гості та викладачі, але і студенти нашого факультету.
Висловлюємо подяку організаторам за актуальну та пізнавальну конференцію, проведену на базі нашого факультету.

 


 

Б.М. Ярова, асистент кафедри геодезії та картографії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook