Покращення умов проживання студентів 4-го гуртожитку у полі зору ректорату та деканатів

8 вересня 2018 року

     Незважаючи на завершення процесу поселення студентів у гуртожитки, питання покращення умов побуту студентів стоїть першочерговим завданням перед керівництвом ректорату і деканатів.

     Розглянути стан справ з реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану та проведення безвідкладних ремонтних робіт у гуртожитку №4 наприкінці першого навчального тижня було одним із доручень ректора Станіслава Ніколаєнка на нараді з планування, яка відбулася 4 вересня на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     На тижні така зустріч пройшла за участю проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, директора студмістечка Сергія Стецюка, головного інженера Олега Самсонюка, головного механіка Петра Виштака, завідувача гуртожитку №4 Любомири Дулеби, декана факультету землевпорядкування Тарас Євсюкова і його заступника Олександра Шевченка та заступника декана юридичного факультету Олени Улютіної.
     На початку зустрічі Любомира Дулеба і заступники деканів відзвітувалася про стан поселення студентів двох факультетів у гуртожиток.

     Про виконання плану заходів та стан справ у гуртожитку доповіли директор студмістечка Сергій Стецюк і декан факультету Тарас Євсюков. Першочергові роботи, які були заплановані виконані вчасно: силами університету проведено повторну дезінсекцію 1-4 поверхів гуртожитку, деканатами факультетів підготовлені та поширені під час поселення Пам’ятки з дотримання санітарно-гігієнічних вимог, студентськими будівельними бригадами проведено косметичний ремонт цокольної частини фасаду будівлі. Радою роботодавців проведено роботи із заміни плитки і підвіконь на сходових площадках, також замінено підвіконня на коридорах, пофарбовано стіни і стелі у місцях загального користування та на балконах гуртожитку. Проведено роботи із заміни труб водопостачання і змішувачів на 2, 3 поверхах, встановлено розсіювачі для душу. Під керівництвом головного енергетика Євгенія Кулібаби проведено ремонт електрообладнання у кімнатах та замінено світильники. Протягом останнього тижня замінено 10 дверей у кімнатах. Відповідно до запланованих робіт 2-ї черги (до 1 грудня) планується заміна ще 35 дверей до кімнат на 2 і 3-му поверхах.

     Головний інженер Олег Самсонюк доповів, що з 17 вересня розпочнуться ремонтні роботи фасаду будівлі, а на початку 2019 року капітальний ремонт коридорів і місць загального користування, заміна електропроводки. Головний механік Петро Виштак відзвітував про встановлення у гуртожитку бойлера на 750 л. То ж тепер, незалежно від централізованого міського постачання, мешканці четвертого гуртожитку будуть з гарячою водою.

     Підбиваючи підсумки зустрічі, проректор Сергій Кваша звернув увагу на необхідності дотримання Плану заходів затвердженого ректором та на об’єднанні зусиль ректорату, служб університету, факультетів, студмістечка і студентів для наведення ладу у гуртожитках. Лише постійний контроль і підтримка порядку у гуртожитках дасть позитивний результат. На завершення Сергій Кваша нагадав заступникам деканів про щотижневі планові та позапланові перевірки гуртожитків, а деканам про щомісячний контроль за дотриманням правил проживання у гуртожитку. Всі ці заходи є невідкладними при покращенні умов побуту студентів.

Олена Улютіна та Олександр Шевченко,
заступники деканів юридичного факультету і
факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook