Ректорат: організоване завершення вступної кампанії та створення належних умов для навчання студентів

6 серпня 2018 року

 6 серпня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Цього тижня основними подіями стануть зарахування студентів за державним замовленням, Школа першокурсника та підготовка до нового навчального року. На цьому і буде сфокусована робота ректорату, зазначив очільник університету. Що ж до вступної кампанії, то проміжний аналіз і цифри озвучив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Станом на 14 годину до бакалаврату маємо 862 особи за державним замовленням та 913 за контрактом на базі середньої школи, 491 - держзамовлення та більше 100 за конктрактом на базі молодшого спеціаліста. Тобто це на 300 чоловік більше, ніж минулого року.

Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про готовність до поселення студентів у гуртожитки, озвучив програму Школи першокурсника, яка розміщена на офіційному сайті НУБіП. Також очікуються скореговані показники державного замовлення від Міністерства освіти і науки України.

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи, які тривають майже на усіх об’єктах університету. До 25 серпня всі внутрішньо-оздоблювальні роботи повинні бути завершені.

Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на перевірці якості ремонтних робіт, матеріалах, які закуповує університет. За цим повинні слідкувати керівники структурних підрозділів, безпосередні користувачі та, безумовно, бухгалтерія і планово-фінансовий відділ. Тривають жнива в навчально-дослідних господарствах, попередньо матимемо на 2 тисячі тонн зернових більше до минулого року. Паралельно йде підготовка до нового сезону.

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну, Сергію Кваші – організовано завершити вступну кампанію, забезпечити прозорий вступ до магістратури та аспірантури, провести Школу першокурсника, підготувати відзначення Дня прапора та Дня знань. Голові профкому Ростиславу Тарасенку спільно з керівниками служб продовжити підготовку до будівництва будинку для співробітників. 

Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook