Партнер факультету конструювання і дизайну компанія Ельворті вкотре передала новітню техніку для навчальних лабораторій

29 червня 2018 року

      Літній період це не тільки час відпусток, а і можливість узагальнити зроблене та акцентувати увагу на вирішенні задач розвитку. Кафедри факультету конструювання та дизайну за відсутності студентів приводять технічні обслуговування діючого лабораторного обладнання, поточні косметичні ремонти, тощо.

     Одним із пріоритетів завдань «Голосіївської ініціативи» є покращення матеріально-технічної бази. Активно допомагають у вирішенні цього питання наші роботодавці.
     Так в рамках співпраці між університетом та ПАТ «Ельворті» наші друзі передали для забезпечення навчального процесу три начально-дослідних стенди, виготовлених на базі секцій сівалок модельних рядів ASTRA, VEGA, VESTA. Тепер наші студенти будуть мати змогу не тільки вивчати будову практично всього модельного ряду сівалок ПАТ «Ельворті», а і проводити регулювання та лабораторні досліди.

  

    Нагадаю, що напередодні компанія «Гідросила ГРУП» передала для навчального процесу зразки своєї продукції – сучасні гідравлічні циліндри, гідро розподільники, гідронасоси, тощо.

     Від імені НПП та студентства висловлюємо щиру подяку голові наглядової ради компаній Павлу Леонідовичу Штутману та генеральному директору ПАТ «Ельворті» Сергію Георгійовичу Калапі за державницьку позицію в питаннях освіти, турботливе ставлення до підготовки інженерних кадрів в Україні.

Зіновій Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook