Визначились сильніші шахові команди серед студентської молоді Києва

22 травня 2018 року

     Відбулись змагання Чемпіонату з шахів серед столичних студентських команд закладів вищої освіти. Захід проходив на території православної святині Києво-Печерської Лаври.

     За результатами командних змагань, що проводились за швейцарською системою в 7 турів, чемпіонами м. Києва стала команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка, срібними призерами стали студенти Національного університету біоресурсів та природокористування України, бронзові нагороди вибороли студенти Київського національного університету будівництва і архітектури України

     Нагороди найсильнішим шахістам і дипломи командам-учасникам заходу вручали заступник міністра молоді і спорту України Олександр Ярема, міжнародний гросмейстер з шахів Оксана Возовик та начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Сергій Бобровник.

     Під час церемонії нагородження, у своїй промові Олександр Ярема відзначив, що він є випускником факультету землевпорядкування НУБіП України та зауважив, що команда університету в складі Гуменюка Євгена, Ткачук Оксани (економічний факультет), Фещенко Богдана (юридичний факультет), Анжели Бондарчук (факультет землевпорядкування), Фролова Олександра (факультет інформаційних технологій), Баньковської Юлії (гуманітарно-педагогічний факультет), Бондаря Геннадія (ННІ лісового і садово-паркового господарства) ставши срібними призерами зробила дарунок до 120-річчя своїй Альма-матер. Користуючись можливістю студенти запросили пана Ярему на «Шаховий турнір під каштанами на Алеї слави НУБіП України».


Бажаємо успіхів вам у навчанні та перемог за шахівницями!!!

Микола Литвин,
суддя першої категорії


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook