Члени наукового гуртка «Інвестор» представили свій погляд на сучасну соціально-економічну систему

10 травня 2018 року

     27 квітня на базі Ніжинського агротехнічного інституту пройшла міжнародна науково-практична конференція «Сучасна соціально-економічна система: парадигми, завдання і тенденції» з нагоди 120-річчя НУБіП. На ній представили свої наукові доробки понад 200 учасників з 9 країн і 15 областей України, більше 60 установ і організацій.
     Активну участь у конференції взяли і студенти НУБіП – члени наукового гуртка «Інвестор» (керівники – викладачів кафедри фінансів Галина Скрипник і Зоя Тітенко).

     Головними спікерами наукового заходу були професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету «Києво-Могилянська академія» Володимир Россоха, завідувач кафедри географії Ніжинськоко державного університету ім. М.Гоголя Микола Барановський, завідувач кафедри економіки і управління Конотопського інституту Сумського державного університету Дмитро Власенко, старший науковий співробітник Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т.Шевченка Олег Кондратенко.

     Робота конференції продовжилася у трьох секціях: фінансовий механізм функціонування держави; розвиток підприємств, галузей та регіонів; соціальна політика держави.

     Наші гуртківці представили цікаві та актуальні доповіді: «Венчурний бізнес в Україні» (Павло Парасочка), «Інвестиції в людський капітал» (Ольга Науменко), «Іноземні інвестиції в економіці Україні» (Владислав Сахно), «Розвиток інвестиційного ринку в Україні» (Ольга Хринюк), «Формування портфеля цінних паперів та управління ним» (Анастасія Солоп), які викликали жвавий інтерес та наукову дискусію серед всіх учасників конференції.

     Висловлюємо щиру вдячність організаторам за науково-пізнавальний захід, цікаву екскурсію по визначних пам’ятках Ніжина та теплий прийом.

О. Данилевська-Жугунісова,
доцент кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook