Студенти НУБіП України долучилися до фестивалю «Відчути спорт»

25 квітня 2018 року

     21 квітня на пляжі «Веселка» в місті Києві відбувся фестиваль «Відчути спорт» під патронатом Київського молодіжного центру, Управління молоді та спорту ДОНМС міста Києва та проекту "Feel the sport". Це було справжнє свято спорту! На відвідувачів чекали унікальні спортивні змагання серед ЗВО м. Києва, цікаві спортивні активності, тренінги, майстер класи від професіоналів в галузі спорту, показові виступи спортсменів, знайомство із лайфсейвінгом (пляжний патруль), крута музика та багато інших речей, які надихали займатися спортом та вести здоровий спосіб життя.

     Команда НУБіП України у складі капітана – Сергія Романчука (факультет аграрного менеджменту), Олега Ставничого (факультет аграрного менеджменту), Ярослава Копанєва (факультет аграрного менеджменту), Дарії Ковтун (факультет конструювання та дизайну) і Тетяни Телев`як (факультет аграрного менеджменту), під керівництвом викладачів кафедри фізичного виховання Олени Хотенцевої та Олени Отрошко, взяла участь у змаганнях серед ЗВО міста Києва.

 

 

     Змагання складалися з двох етапів: естафети, котра налічувала 10 локацій (фрізбі, волейбол, смуга перешкод, американський футбол, туризм, стрільба, футбол, баскетбол, гімнастика, гольф) та комплексу силових вправ (станова тяга, підтягування на перекладині, стрибки на підвищення, віджимання від метбольного м’яча та гиря-махи). Учать у фестивалі зголосилися прийняти 10 студентських команд. Збірна НУБіП України одразу увійшла до числа лідерів, а на становій тязі капітан команди Сергій Романчук встановив рекорд змагань, піднявши штангу вагою 45 кг – 60 разів за одну хвилину. У підсумку, наша команда зайняла третє місце, поступившись лише Київському Національному торгово-економічному університету – 1 місце та Національному авіаційному університету – 2 місце.

 

 

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо успішних виступів і надалі!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook