Відділення "Облік і аудит"

Педагогічний колектив

Основним у педагогічній діяльності з підготовки фахівців економічного профілю колектив відділення  вважає тісний зв’язок теоретичних знань з  формуванням   практичних  навичок, необхідних у ринкових умовах господарювання, працює над  удосконаленням  методів вивчення економічниих дісциплін, створенням навчально-методичних комплексів, організацією самостійної роботи студентів, здійснює зв’язок з виробництвом і випускниками коледжу, проводить виховні заходи  професійного спрямування, плідно співпрацює    з колективом    ПФ НУБіП України «КАТУ» та іншими навчальними закладами.   

Випускаюча циклова комісія відділення

 

Ремізова Наталя Яківна

голова циклової комісії обліково-економічних дисциплін,

викладач вищої категорії.

 

Центральне місце у підготовці фахівців економічного напряму займає циклова комісія  обліково-економічних дисциплін.

Викладачі комісії обліково-економічних дисциплін

 

Рівень науково-дослідної, методичної роботи підвищує спільна робота циклової комісії обліково-економічних дисциплін із створеною у 2008 році на базі коледжу кафедрою бухгалтеського обліку і аудиту ПФ «КАТУ» НУБіП України.

Засідання кафедри «Економіка і підприємництво» проводить заступник. директора з навчальної роботи і перспективного розвитку ПФ НУБіП України «КАТУ», доцент, к.е.н., Додонов С.В.

 

Колектив відділення постійно знаходиться у творчому пошуку нових методів і форм організації навчального процессу. Серед викладачів – кандидати наук, заслужені вчителі України та Автономної Республіки Крим, відмінники освіти України і Крима. Більше 25% викладачів відділення мають вишу категорію і є викладачами-методистами.

Заняття з дисципліни «Вища математика» проводить викладач-методист вищої категорії  Лєхно С.Ю.

Заняття з дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніка» проводить викладач Краус Н.А.

 

Готуючись до 55- річного ювілею з дня відкриття відділення, його колектив сьогодні згадує історичний шлях його становлення, вшановує пам’ть викладачів та співробітників коледжу, які своєю працею збагачували славу навчальному закладу. Біля джерел становлення відділення «Бухгалтерський облік» стояли  викладачі: Зебницька А.І., Зебницький В.А., Лєхно І.А, Дідук А.Г, Наумова В.Є та ветерани-викладачі, які продовжують працювати на відділені та віддають навчальному закладу все своє життя: Бадуліна Г.П, Орлова Л.М., Черемісіна Л.Н, Лєхно С.Ю, Донець М.М., Мальченко В.С. та інші. В освіті, як ніде, важливим  є зв’язок поколінь. Педагогічний колектив відділення постійно поповнюється молодими викладачами, які були  випускниками навчального закладу: це Смерницька Є.В., Краус Н.А, Васильєва К. М., Аніченкова О.В., Лісова Т.В., Грозова М.І., Панчішина А.В., Хвиль О.М, Лєхно О.І. та інші.

Заняття з молодими викладачами проводить викладач-методист вищої категорії Мальченко В.С.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook