Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту взяла участь у постерній презентації результатів досліджень випускників магістратури

15 листопада 2017, 16:03

15 листопада 2017 року в рамках Загальноуніверситетської постерної конференції відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту, у якій взяли участь більше 100 студентів та викладачів факультету.

Результати досліджень майбутніх магістрів спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» розглянула комісія, до складу якої увійшли завідувачі та викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. До обговорення результатів досліджень студентів долучилися також їх наукові керівники.

Студенти магістратури представили результати досліджень з актуальних питань управління розвитком підприємств, інвестиційною та інноваційною діяльністю, персоналом, розвитком потенціалу підприємств, організаційної культури та ін. Кращими комісія визначила постери Іващенка Олександра (1 місце), Сірої Марії (2 місце) та Кудрі Мирослави (3 місце).

Розглянувши презентації та підсумовуючи результати, керівники та члени комісії, рекомендували майбутнім магістрам врахувати висловлені зауваження та побажання, щоб достойно представити свої здобутки на захисті магістерських робіт.

Ірина Барановська

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook