Зустріч з учнями смт. Баришівки Київської області

2 листопада 2017, 16:42

     Вибір майбутнього напрямку діяльності одне із непростих завдань, що постає перед багатьма випускниками та бажаючими навчатись у ЗВО. Старшокурсників турбує обрання майбутнього фаху, навчального закладу, оцінка власних можливостей та здібностей.
      Яку професію обрати старшокласникам зазвичай радять батьки, друзі, вчителі. Часто такі поради є суб’єктивними. Щоб не помилитися із цим нелегким завданням, нині існує чимало профорієнтаційних заходів, які допомагають випускнику визначитися з майбутньою професією, зважаючи в першу чергу на його розумові здібності та таланти.
    Тому 17 жовтня 2017 року фахівці Баришівського районного центру зайнятості спільно із Управлінням освіти, молоді та спорту при Баришівській РДА колективами загальноосвітніх шкіл провели масовий профорієнтаційний захід – «Ярмарок професій» для випускників загальноосвітніх шкіл району, в якому взяли участь 12 навчальних закладів м. Києва та області.


      В заході взяли участь 130 учнів 9-11 класів Баришівського НВК та Баришівської загально-освітньої школи ім. Зерова.
     Представники НУБіП України доцент, кандидат с.-г. наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Цизь Олександр Михайлович та доцент кафедри адміністративного та фінансового права, к.ю.н. Гончарук Лідія Юріївна надали інформацію про умови навчання та спеціальності, ознайомили майбутніх вступників з особливостями підготовки до вступу, стан матеріально-технічної бази, проведення виробничих практик за кордоном, організації дозвілля, а також були представлені презентації та фільм про життя університету та відпочинок студентів.


   Сподіваємося, що в результаті проведення таких заходів кожен учень визначиться з надзвичайно важливим життєвим вибором - обранням тієї професії, яка даруватиме натхнення та задоволення у повсякденному житті.

Гончарук Лідія

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook