Україна-В’єтнам: до НУБіП завітав новопризначений посол Нгуєн Аньт Туан

28 вересня 2017 року

     В рамках розвитку співпраці між НУБіП України та науковими і освітніми установами В’єтнаму до університету завітав новопризначений посол Нгуєн Аньт Туан та другий секретар посольства Фан Дик Нгіа.

    Під час зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком обговорено коло питань щодо подальшої співпраці між нашим університетом та Ханойським національним аграрним університетом в сфері поглиблення наукової діяльності магістрів та аспірантів, а також спільна участь науковців обох сторін у міжнародних грандах і програмах.

     Пан посол висловив також побажання щодо залучення науковців НУБіП України до впровадження новітніх технологій у рибництві та свинарстві найбільш аграрних провінцій – Лангшон та Ієнбай, про що було домовлено раніше під час візиту української делегації до В’єтнаму.

     Значна увага під час зустрічі приділялася і спільній роботі по удосконаленню освітньої підготовки фахівців в нашому університеті для аграрного сектору В’єтнаму, а саме зі спеціальностей лісове і садово-паркове господарство, тваринництво і рибництво, агрономія, харчові технології та переробка продукції рослинництва.

  

    Пан посол запросив ректора Станіслава Ніколаєнка відвідати 10 жовтня 2017 року В’єтнамсько-Український бізнес форум. А очільник університету в свою чергу запросив посла сприяти візиту делегації Ханойського національного аграрного університету до НУБіП України.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook