Співпраця з новообраним керівництвом органів студентського самоврядування – лейтмотив ректорату

25 вересня 2017 року

     25 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулось чергове засідання ректорату. Розпочинаючи засідання, ректор зауважив на знаковій події минулого тижня – в університеті відбулися вибори керівників студентського самоврядування. Новий голова Студентської організації – студентка четвертого курсу економічного факультету Катерина Дювежні, яку представив ректор Станіслав Ніколаєнко – також взяла участь у сьогоднішньому засіданні ректорату. Головний акцент всіх керівників структурних підрозділів, інженерних служб університету цього тижня повинен бути спрямований на підготовку до опалювального сезону. Маємо два тижні, аби провести всі випробування, перевірити інфраструктуру, де цього ще не зроблено, зазначив очільник університету.

     Також цього тижня відбудуться статутні заходи – розширені засідання ректорату, вченої ради, зустріч ректора з новообраним керівництвом студентського самоврядування. А у четвер на колегії Міністерства освіти і науки ректор Станіслав Ніколаєнко представлятиме позицію нашого колективу щодо концепції підготовки молодших спеціалістів.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про проведені заходи з організації навчального процесу, зокрема розширене засідання вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, нараду з розвитку спорту в НУБіП. Сьогодні ж на навчально-методичній раді будуть розглянуті пропозиції щодо можливості не відраховувати контрактників.

 

      Учений секретар Оксана Барановська представила проект плану діяльності ректорату на жовтень.
     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про результати конкурсного відбору наукових проектів молодих вчених. П’ять команд науковців НУБіП матимуть державне фінансування на проведення досліджень, їхню презентацію читайте згодом на офіційному сайті. Також університет отримав доступ до реферативної бази даних видань, що включені до Scopus та Web of Science на 2018 рік.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт. Бригада покрівельників приступила до облаштування даху над приміщеннями кафедри військової підготовки. Йде умеблювання навчальних аудиторій в корпусі №3 та зали засідань вченої ради.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на успішному завершенні зарахування до аспірантури і докторантури, а також торкнувся питання проведення осінньо-польових робіт в навчально-дослідних господарствах.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Оксані Барановській – організувати проведення засідань ректорату та вченої ради. Сергію Кваші – розглянути зміни до навчальних планів з метою заохочення підприємницької ініціативи у студентів, організувати зустріч з новообраним керівництвом студентського самоврядування, контактувати з народними депутатами України щодо відзначення 120-річчя НУБіП. Валерію Іщенку – спільно з фахівцями факультету захисту рослин, біотехнології та екології запровадити систему сортування сміття, утилізації ламп і батарейок, провести нараду за участі служб і відповідальних осіб щодо підготовки до опалювального сезону та протипожежної безпеки. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну – внести пропозиції щодо бюджету університету на 2018 рік. Головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій – контролювати відшкодування ПДВ структурними підрозділами. Ігорю Ібатулліну – контролювати хід посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook