Співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяли участь у інформаційному дні у рамках діяльності НКП «Горизонт 2020» при НУБіП України

20 вересня 2017 року

20 вересня 2017 року відбувся інформаційний день у рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», програма якого передбачала ознайомлення учасників з основними конкурсами 2017 року за напрямом «Харчова безпека та стале сільське господарство» і «Клімат та ефективність використання ресурсів».

У інформаційному дні, який відбувся у формі семінару, взяли участь співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – професор Тетяна Мостенська та доцент Ірина Барановська.

Учасником семінару  Наталією Демешкант  – керівником НКП при НУБіП України – було представлено інформацію щодо можливостей участі українських науковців та студентів у реалізації проекту EIT Food Європейського Інституту Інновацій і Технологій у харчовій сфері, метою якого є розвиток ефективного харчового сектору. В рамках EIT Food з листопада 2017 року буде оголошено конкурси, в яких зможуть прийняти участь представники України. Це зокрема конкурси агро-стартапів, студентських стипендій, інноваційних наукових проектів та ін.

Також учасники семінару отримали рекомендації щодо підготовки наукових публікацій у високорейтингових міжнародних журналах від спеціалісту з навчання «Інтелектуальна власність та наукові дослідження» Clarivate Analytics – Ірини Тихонкової, яка виступила з доповіддю на тему «Researcher ID та ORCID, або звітність без зайвого клопоту».

Рекомендації щодо використання пошукових наукометричних баз для входження у наукові консорціуми було представлено керівником регіонального контактного пункту НУБіП України за тематичним напрямом «Клімат і ефективність використання ресурсів» Лілією Калачнюк.

Матеріали семінару буде розміщено на сторінці НКП «Горизонт 2020» на сайті НУБіП України http://nubip.edu.ua/horizon2020.

Детальніше про семінар читайте за посиланням. 

Ірина Барановська


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook