До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії

11 серпня 2017 року

     Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України! Бажаємо успішного навчання в нашій alma mater, отримати відмінні знання і надійну путівку в подальше самостійне життя!

     Університет постійно піклується про забезпечення комфортних умов для навчання, дослідницької роботи, відпочинку і дозвілля студентів. Особливу увагу приділяємо студентам, які потребують соціального захисту.

     Зараховані на денну форму навчання за державним замовленням студенти мають право на отримання соціальної стипендії. Для дітей-сиріт вона становить 2000 гривень, а для решти пільгових категорій - 1000 гривень.

     Для призначення соціальної стипендії студенти пільгових категорій, яким не призначена академічна стипендія (крім дітей-сиріт та осіб з їх числа), просимо до 15 вересня 2017 року подати в деканати факультетів або дирекції інститутів по три екземпляри необхідних документів.

     Перелік пільгових категорій студентів, необхідних документів та форма заяви для призначення соціальної стипендії знаходиться за посиланням:

https://nubip.edu.ua/node/12433/1

     Отримати роз’яснення та проконсультуватися можна у відділі соціальної роботи в кімнаті №013 навчального корпусу №3 або за телефоном:

 044-527-81-42.

Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook