Киянки Даша Шевцова, Юлія Костенко та Анна Теплицька з Вінничини вивчатимуть психологію в топовому університеті - НУБіП

22 липня 2017, 20:02

Вступна кампанія у розпалі, тисячі абітурієнтів зважують свої можливості, оцінюють виші, в яких здобуватимуть майбутню професію. Значна частина майбутніх студентів уже визначилась із пріоритетом, обравши навчання в НУБіП України. Зокрема, випускниці гімназії «Київська Русь» м. Київ Даша Шевцова, школи № 220 м. Києва Юлія Костенко та загальноосвітньої школи села Джулинка, що на Вінничині, Анна Теплицька прагнуть навчатися за новою спеціальністю в НУБіП України – психологією. Про це й далі наша розмова.

  

Юлія Костенко, Анна Теплицька, Дар'я Шевцова
 
- Дівчата, звідки дізналися про університет та які переваги вплинули на ваш вибір?
 
Даша: Із сайту МОН. Мене цікавили «топові» виші. Серед них був НУБіП. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей.  Насамперед, спілкування зі студентами під час ознайомлення з університетом на Дні відкритих дверей. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням. Потім відвідала свято університету, на яке під час зустрічі з абітурієнтами запросив ректор Станіслав Ніколаєнко, і переконалась: НУБіП – єдина творча і дружна родина. Пізніше під час розмови із завідувачем кафедри соціальної роботи та психології дізналася про можливість здобуття подвійного диплома. Для мене – це ще одна додаткова перевага. 
 
Юлія: Інтернет наразі переповнений інформацією про університети, однак лише на сайті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП прочитала про практичну спрямованість професійної підготовки. Звичайно ж мене зацікавила ще й можливість занять у гуртках. Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів факультету. Також цікавилася новинами сайту, що підтвердили: життя на факультеті вирує, а я мрію про цікаві студентські роки.
 
Щодо обраної спеціальності, то психологією захопилася з двох причин: аби краще розуміти себе та вміти легко спілкуватися з людьми, допомагати їм у подоланні різних проблем, визначенні цілей. 
 
Анна: А я брала участь в олімпіаді з української мови і літератури, яка проводилася на базі НУБіП України. Пройшла два етапи. Заходи мені дуже сподобалися. Отримала сертифікат і чудові враження від знайомства з університетом. Обрала психологію, тому що хочу безпосередньо працювати з людьми та  допомагати долати труднощі в їхньому житті.  Вважаю цю професію перспективною, а тому, переконана, проблем із працевлаштуванням не буде. 
 
- Які маєте досягнення, хобі?
 
Юлія: Маю відмінні успіхи у навчанні. З восьмого класу постійна учасниця предметних всеукраїнських олімпіад. Займалася також дослідницькою роботою – брала участь у конкурсі наукових робіт Малої академії наук України. Крім того, захоплююсь музикою, люблю подорожувати, знайомитися з цікавими людьми, пізнавати нове.
 
Анна: З дитинства люблю малювати. За плечима –  відвідування музичної школи. Сподіваюся, що в НУБіП розкрию свої творчі здібності, завдяки викладачам кафедри культурології, про яку багато читала на сайті.
 
- Дякуємо за вибір.  Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!
 
Розмовляли 
Людмила Омельченко, 
доцент кафедри соціальної роботи та психології,
Ярослав Рудик,
 заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook