Випускниця Золотоніського коледжу ветеринарної медицини Юлія Сарана: «Хочу тільки якісну вищу освіту технолога з тваринництва!»

21 липня 2017 року

 Випускниця Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» Юлія Сарана отримавши диплом з відзнакою націлена отримати вищу освіту у стінах НУБіП України.

 
– Чому вирішила продовжувати навчання?
 
– Під час навчання в коледжі приймала активну участь в культурно-масових заходах, олімпіадах, конференціях, у різних спортивних змаганнях і громадському житті коледжу. Маю хорошу базу знань, та бажаю їх розширювати у науковому плані. Хочу тільки якісну вищу освіту технолога з тваринництва!
 
– Як обирала ВНЗ?
 
– Багато хорошого чула про НУБіП України від знайомих та випускників нашого коледжу. Відвідавши університет на День відкритих дверей цілковито переконалась, що це мій університет! З захопленням слухала як викладачі і студенти, які навчаються в ньому з любов’ю і теплом розповідають про свій університет.
 
– Що справило найбільше враження?
 
– Спілкування викладачів із студентами, воно вражає! Це коли повага і дружні поради вміло поєднуються із висококваліфікованим наставництвом. Окрім того, подорожуючи сайтом університету знайшла багато студій та гуртків, тому впевнена, що зможу отримати не тільки якісну освіту, а й розвиватися всесторонньо. Безмежно вдячна керівництву факультету тваринництва та водних біоресурсів за гостинний і пізнавальний прийом, за віру в свої сили, яку вони вселили в мене, за можливість реалізувати свої мрії саме в НУБІП України!
 
– Що порадите абітурієнтам?
 
– Якщо ще не визначилися, обирайте завжди актуальну галузь, яка забезпечує людство благами першої необхідності, – їжею! Раджу подивитися відео про факультет, який я обрала (https://www.youtube.com/watch?v=MPDM68ROMkg) і тоді вам все стане зрозуміло! Всім успішного вступу!
 
Розмовляла Леонора Адамчук
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook