Карина Кермач з Вінниччини: «Вступаю до НУБіП, аби стати висококваліфікованим фахівцем з водних біоресурсів»

9 липня 2017 року

     Сімнадцятирічна Карина Кермач у цьому році завершила навчання в Обласному гуманітарному ліцеї-інтернаті при Барському гуманітарно-педагогічному коледжі ім. М. Грушевського, що на Вінниччині. Де вона бажає продовжити навчання і яку спеціальність обрала – сьогоднішня наша розмова.

 

 – Чим тобі запам’яталася школа?
     – Навчанням, новими знаннями. Навчання для мене завжди було цікавим і спонукало до нових досягнень та відкриттів. Не виокремлювала для себе жодних предметів – людина має бути розвинена всебічно. А от мрію стати кваліфікованим спеціалістом, реалізувати себе в житті, досягти кар’єрних вершин.

 – Звідки ти дізналася про НУБіП?
     – Університет, зокрема зооінженерний факультет, десять років тому закінчив мій дядько, який багато розповідав про навчальний заклад і теплу атмосферу в ньому. Тому, для початку, я добре ознайомилася із сайтом університету і факультету тваринництва та водних біоресурсів. Потім вже більш конкретно отримала відповіді про навчання, практичну підготовку, вивчення іноземної мови, дозвілля студентів. Навесні брала участь в олімпіаді для абітурієнтів. Пройшовши перший її етап, мала змогу побувати в Києві, побачити все на власні очі. На жаль, поки що відвідувала НУБіП один раз, але я впевнена, що все ще попереду – чудові роки студентського життя!

 – Чому обрала спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»? Які переваги спонукали до цього?
     – Я ще з дитинства мріяла пов’язати свою діяльність із рибами. До цього мене спонукали батьки. Мене цікавить галузь рибоводства. З кожним роком бажання дізнатись про життя риб зростало в мене все більше. І я вирішила свою мрію втілити в життя.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Однією із моїх найзаповітніших мрій є вступ і здобуття вищої освіти в НУБіП. Після його завершення планую працювати на сучасному рибному господарстві. Хочу, щоб цей перспективний напрям у сільському господарстві був на високому рівні. Риба ж це не тільки смачно, а ще й корисно і необхідно!

Розмову провів Микола Грунтковський,
старший викладач кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook