Випускник Владислав Кондратенко з Донеччини здобуватиме фах програміста на факультеті інформаційних технологій НУБіП

25 червня 2017 року

     Випускник Кременівської загальноосвітньої школи I – III ступенів імені братів Зосіма, що неподалік Маріуполя, Владислав Кондратенко вирішив здобувати фах програміста на факультеті інформаційних технологій НУБіП. Чому саме такий вибір, відповідь читайте далі.

– Звідки дізнався про НУБіП?
     – Порадив мій дядько. Тут свого часу навчався і він, і моя тітка. Також кинулося в очі й те, що НУБіП займає восьме місце в рейтингу кращих вишів України.

– Чому саме професія програміста?
     – На сьогоднішній день ця професія є престижною та високооплачуваною. Але обрав її не через це. Для мене робота з комп’ютером – щось більше, ніж звичайна праця. Дуже приваблює сама ідея того, що за допомогою певних знань та навичок роботи з комп’ютером можна створити те, що справді буде працювати на користь собі і суспільству. Багато хто скаже, що зараз й так багато цих ІТ-фахівців, але гарний програміст, справжній майстер своєї справи ніколи не залишиться без роботи й буде завжди затребуваним. Ось чому обираю цю спеціальність.

– Які маєш досягнення?
     – Закінчив школу зі срібною медаллю, маю кілька грамот та похвальних листів за високі досягнення у навчанні й активну участь у культурно-масовому житті школи.

– Де плануєш працювати?
     – На сьогодні важко сказати, де знайду своє місце у майбутньому. Можливо працюватиму в якійсь відомій компанії, як Google, можливо мої знання знадобляться десь на підприємстві.

– Про що мрієш?

     – Побачити світ. З самого малку мріяв побувати в Лондоні, Парижі, Вашингтоні. Вірю в те, що колись моя мрія здійсниться і я зроблю все можливе для цього.

 Розмовляла Олена Глазунова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook