Студентський науковий гурток «Кадастрово-реєстраційна діяльність»

Відзнаки

 sites/default/files/u256/gordiienko.jpg

Члени гуртка «Кадастрово-реєстраційна діяльність» є постійними активними учасниками фестивалів Студентської науки.

Члени гуртка представили факультет на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», яка проходила 15-17 травня 2019 року у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва.

За результатами II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» команда НУБіП України, яку готувала доцент Ольга Тихенко, виборола друге загальнокомандне місце, а її капітан Анастасія Городнича зайняла друге місце в індивідуальному заліку.

Члени журі та організатори студентської олімпіади відзначили високий рівень теоретичної і практичної підготовки нашої команди.

ОБИРАЄМО НАЙКРАЩИХ!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році» №221/10-23 від 11.01.2022 р. та на виконання наказу ректора НУБіП України «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році у НУБіП України» №31 від 17.01.2022 р., а також розпорядження декана факультету землевпорядкування № 1 від 20.01.2022 р. у період з 22.02.2022 р. по 23.02.2022 р. на факультеті землевпорядкування відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та навчальної фахової дисципліни «Земельний кадастр». По завершенню І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на факультеті було підведені підсумки та заслухано звіти комісій.
Члени гуртка «Кадастрово-реєстраційна діяльність відзначились високим рівнем знань. Так, В результаті підведення підсумків І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на факультеті землевпорядкування, на основі кількості набраних балів, перемогу здобули:із навчальної фахової дисципліни «Земельний кадастр»:

- І місце: Шамчук Анастасія (студентка ОС «Бакалавр», 4 курс);
- ІІ місце: Іщенко Надія (студентка ОС «Бакалавр», 4 курс);
- ІІІ місце: Яримчук Вадим (студент ОС «Бакалавр», 3 курс).

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook