Сумуємо з приводу смерті Георгія Михайловича Чорного!

31 травня 2017 року

                                                                                                                                                              Все мы, все мы в этом мире тленны, 
Тихо льется с кленов листьев медь...
Будь же ты вовек благословенно,
Что пришло процвесть и умереть.

26травня 2017 року на 81 році пішов з життя доктор економічних наук, професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
 
ЧОРНИЙ Георгій Михайлович
     Висока професійна майстерність Георгія Михайловича, який протягом усього свого життя, наполегливо працюючи, пройшов шлях від агронома до професора, його життєва мудрість та організаторські здібності назавжди залишаться у вдячній пам’яті колег та студентів.
Життєвий шлях Георгія Михайловича – зразок людської гідності, працелюбності, доброзичливості, принциповості, відповідальності, добропорядності, вміння толерантно працювати з людьми. Георгій Михайлович був не просто висококваліфікованим, прекрасним викладачем, а й доброю, порядною та чуйною людиною. З ним ми втратили видатну особистість, людину, яка протягом усього свого життя наполегливо і послідовно працювала, пройшовши шлях від агронома до начальника управління сільського господарства Нововоронцовського району Херсонської області, професора кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД. 
Комунікабельний, чуйний, толерантний у спілкуванні з колегами, аспірантами, студентами, Георгій Михайлович, мов магніт, притягував людей. І тому так крається серце від усвідомлення непоправної втрати: білий світ полишила непересічна особистість, талановитий педагог, вчений, щедра душею людина.
Ми пам’ятатимемо Георгія Михайловича як щиру, добродушну людину, який завжди був готовий поділитися своїм професійним досвідом та знаннями, підтримати творчу ініціативу, прийти на допомогу своєчасною мудрою порадою та кмітливим зауваженням.
Висловлюємо щирі  глибокі  співчуття рідним та близьким покійного.
Вічна йому пам'ять!
 
Колектив факультету аграрного менеджменту
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook