До університету завітали науковці Університету Пенсильванії (США)

18 травня 2017 року

     З офіційним візитом до Університету завітали науковці Університету Пенсильванії (США). Метою візиту є підготовка до організації короткотермінових курсів для студентів та НПП щодо сертифікації спеціалістів за напрямком Безпека продуктів харчування. Візит відбуватиметься з 18 по 27 травня. 

     До складу делегації входять: Кетрін Каттер, професор, науки про харчові продукти, відділ науки про харчові продукти, Коледж сільськогосподарських наук; Рамасвами Анантесваран, професор, науки про харчові продукти, відділ науки про харчові продукти, Коледж сільськогосподарських наук; Юрій Бігун, ментор програми, Відділ Міжнародних Програм, Університет штату Пенсильванія / Коледж сільськогосподарських наук.

 

     Курс із безпеки харчових продуктів покликаний надати можливості здобуття нових знань у сфері безпеки харчових продуктів, харчової промисловості та технологій для їх подальшого професійного розвитку та кар’єрного зростання. В рамках курсу акцентується увага на удосконаленні теоретичних навичок які можуть бути застосовані на практиці. 

     Програма складається з трьох блоків: 

  • Безпека харчових продуктів.
  • Харчова промисловість і технології.
  • Об’єднаний блок(Безпека харчових продуктів та Харчова промисловість і технології).

     Також планується участь гостей у заходах святкування Дня Університету.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook