За досвідом – до колег бібліотекарів!

16 травня 2017 року

      Щороку наша наукова бібліотека бере активну участь у курсах з підвищення кваліфікації для бібліотечних працівників, адже це прекрасна можливість по-перше, познайомитись та поділитись досвідом роботи зі своїми колегами,  а по-друге, отримати після навчання свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.
     От і цього року, а саме 16 травня до нашої книгозбірні завітали бібліотекарі з різних куточків України.

      Програма семінару була дуже насиченою і цікавою, та й колегам було що показати і про що поговорити, адже наша бібліотека визнана Національною науковою сільськогосподарською бібліотекою НААН України однією з найкращих за підсумками своєї діяльності у 2016 р.

       Тож під час зустрічі мова йшла і про нові виклики для бібліотек в сучасному інформаційному суспільстві, і про рекламу бібліотечних послуг, і про автоматизацію бібліотечних процесів та запровадження електронних читацьких формулярів, а також про необхідність забезпечення доступу до міжнародних наукометричних баз даних.
     Не залишились поза увагою і визначні місця нашого університету – Алея Слави, ботанічний сад, музей лісових звірів та птахів, які так сподобались нашим гостям!

 

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook