Науковий гурток "Маркетинг"

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі:
Гераймович Віолета Леонтіївна

Керівник гуртка, кандидат економічних наук

 

      Науковий гурток «Маркетинг» був створений у 2006 році кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі в рамках підготовки спеціалістів за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр» з метою поглиблення знань та навичок студентів про особливості впровадження та розвитку маркетингу та окремих його елементів у діяльності підприємств українського аграрного бізнес-середовища.

 

    Здобуті знання дозволяють студентам працювати в передових українських та європейських компаніях, бути керівниками підприємств та відділів, в тому числі маркетингу. Теоретичні та практичні навики дають можливість працювати в якості фінансових директорів, менеджерами та топ-менеджерами, рекламістами, логістами, SMM-маркетологами та іншими спеціалістами сфери торгівлі та виробництва продукції на підприємствах аграрного сектору економіки та інших галузей.
   Гурток об’єднав студентів, які прагнуть займатися науковими та практичними дослідженнями, здобути цінний практичний досвід та використовувати отримані знання у виробничій діяльності. Студенти-гуртківці проявляють себе як висококваліфіковані спеціалісти у сфері маркетингу й торгівлі, готові вирішувати складні виробничі завдання, аналізувати економічні питання розвитку підприємств аграрного сектору та інших галузей економіки.

   Діяльність наукового студентського гуртка завжди знаходиться під пильним оком науково-педагогічного персоналу кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, а також відбувається на основі "Положення про студентський науковий гурток "Маркетинг"". 

    Науковими керівниками гуртка "Маркетинг" були:

     2013-2015рр. - доктор економічних наук, доцент Гальчинська Юлія Миколаївна,

  2016-2017рр. - гуртком керували кандидати економічних наук, доценти Рябчик Алла Володимирівна та Барилович Олена Михайлівна,

    січень 2017р.- квітень 2020р. - кандидат економічних наук, доцент Нагорна (Четверик) Олена Вікторівна.

    квітень 2020р.- січень 2023р. - кандидат економічних наук, доцент Ніколаєвська Вікторія Вікторівна. 

    лютий 2023 р. - по даний час - кандидат економічних наук, доцент Гераймович Віолета Леонтіївна.   

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook