В університеті пройшов тиждень охорони праці

3 травня 2017 року

      24-28 квітня 2017 року у межах підготовки до Міжнародного дня охорони праці в університеті пройшов тиждень охорони праці.
     Розпочався він круглим столом «Оптимізація збирання та використання даних про безпеку та гігієну праці», участь у якому взяли працівники відділу охорони праці та пожежної безпеки НУБіП, викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища, магістри напряму підготовки «Працеохоронні засади в агроінженерії», представники сектору охорони праці та пожежної безпеки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Управління у Київській області виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України. Обговорювалися питання технічних регламентів безпеки як нового виду НПАОП згідно з європейськими стандартами охорони праці, психофізіологічні аспекти викладання охорони праці у вишах, оптимізація збирання та використання даних про безпеку та гігієну праці, заходи для поліпшення умов праці працівників птахівничих підприємств, питання охорони праці на виробництвах біопалива, основні заходи щодо поліпшення умов та безпеки праці на лісокультурних роботах у лісгоспах, новітні підходи інтерактивного навчання з питань охорони праці та забезпечення пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей.

     Керівник відділу охорони праці та пожежної безпеки НУБіП Володимир Голуб проаналізував стан охорони праці у структурних підрозділах університету, проблеми та заходи для їх вирішення. А керівник сектору охорони праці Мінагрополітики О.А. Гнатюк провів аналіз змін у працеохоронному законодавстві за останні роки.

 

 

 

     У бібліотеці 11-го навчального корпусу працювала виставка навчально-наукової та методичної літератури з питань охорони праці.
     Крім цього, було проведено внутрішній аудит з питань охорони праці у підрозділах НУБіП, при виявленні порушення нормативів безпеки та гігієни праці на робочих місцях вжиті невідкладні заходи щодо їх усунення. 

Микола Марущак,
начальник штабу цивільного захисту 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook