Курси підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму

25 квітня 2017 року
м. Фастів

 

 

 

 

       Кафедра аграрного консалтингу та сервісу продовжує програму підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму для представників місцевих органов виконавчої влади та самоврядування, державних та громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств. 24 квітня 2017 р. відбулось виїзне навчання на базі Фастівської районної державної адміністрації.  Слухачі – переважно голови 25 селищних рад та представники райдержадміністрації Фастівського району Київської області. Навчання відкрила перший заступник голови райдержадміністрації Лариса Ступак.

 

Програма охоплює широке коло питань: особливості правового регулювання сільського туризму та розвиток його в світі та в Україні; державна політика аргарного розвитку та створення агрорекреаційних кластерів як складової сільського розвитку;  категоризація та  екомаркування в СЗТ та ін.  Присутні ознайомилися також із можливостями навчання в НУБіП України, новою бакалаврською програмою «ТУРИЗМ» та системою електоронного дорадництва ( е-ДОРАДА).

 

Учасників програми  ознайомили  з місцевими родзинками -  Фастівським державним краєзнавчим музеєм, Костелом Воздвиження Святого Хреста та виставкою писанок під відкритим небом. Навчання продовжується.

 

Завідувач кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

Тетяна Кальна-Дубінюк,

доцент кафедри

Олена Локутова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook